Contact- Hoe kom je er ?

Het museum ligt in het buitengebied van het oude brabantse dorpje Heeswijk  (Heeswijk-Dinther) . Heeswijk is een van de dorpen van de gemeente Bernheze. In de omgeving bevinden zich een aantal interessante bezienswaardigheden. We noemen hier: de Abdij van Berne/ Abdijbier,  Kasteel  Heeswijk, de Kilsdonkse Molen, die samen met de Meierijsche Museumboerderij de “Heerlijkheid Heeswijk-Dinther” vormen. In de directe omgeving van het museum bevindt zich het riviertje De Leijgraaf, een camping, een kinder ontdek dierentuin “Dier en Tuinweide”,  en Hotel-Restaurant De Leijgraaf, gelegen recht tegenover de museumboerderij.

Reserveringen, Vragen en Opmerkingen

Voor een BOEKING , een VRAAG, een OPMERKING, kunt u bellen met ons secretariaat, tel. 0413-291172.  Maar U kunt ook onderstaand formulier invullen. Via e-mail of telefonisch reageren wij zo spoedig mogelijk ! Alle gegevens die hier worden ingevuld, gebruiken wij uitsluitend voor het geven van een reactie. Niets wordt opgeslagen en bewaard.

 

Op reserveringen zijn de “Bezoekvoorwaarden” Download bestand bezoekvoorwaardenmeierijs.pdf  van toepassing.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Zie mijn locatie op deze kaart – https://www.google.com/maps/place/51.665654901944045+5.474635362625122/@51.665654901944045,5.474635362625122,17z

Bereikbaarheid

Het museum is goed bereikbaar met eigen vervoer en er zijn ruime en gratis parkeermogelijkheden, ook voor touringcars, naast het museum.

Er zijn speciale parkeerplaatsen voor mensen met een beperking.

Vanuit de richting ’s-Hertogenbosch:
Neem de N279 richting Veghel. Neem de afslag Heeswijk-Dinther. Neem bij de rotonde de richting Heeswijk-Dinther. Bij de kerk ga je rechtsaf en vervolgens weer linksaf: Abdijstraat. Vervolg deze weg die na 400 meter overgaat in de Meerstraat. Na het bruggetje over de Leijgraaf ziet u na 200 meter de Museumboerderij rechts liggen.

Vanuit de richting Oss:
Neem op A59 richting Den Bosch de afslag Vinkel en houd de borden Vinkel aan. Sla in Vinkel op de Rijckevorselweg af naar rechts naar de Brugstraat. Sla na 1200 meter af naar links richting Kaathoven. Sla na 3140 meter af naar links naar de Heibloemsedijk en na 840 meter naar rechts; Meerstraat. (of volg de A59 tot aan knooppunt Paalgraven en neem afslag A50 richting Eindhoven. Zie voor vervolg hieronder)

Vanuit de richting Eindhoven of Nijmegen/ Arnhem:
Volg de A50. Neem de afslag naar de N279 (Veghel/ Heeswijk-Dinther/ ’s Hertogenbosch). Volg de richting ’s Hertogenbosch. Neem de afslag Heeswijk-Dinther; bij de rotonde richting Heeswijk-Dinther. Sla bij de kerk rechtsaf en meteen weer linksaf. Blijf de weg volgen tot u over een bruggetje komt (riviertje De Leijgraaf). Na 200 meter ligt, aan uw rechterhand , het museum. Meteen voorbij het museum kunt u parkeren.

Fietsknooppuntenroute:
Het museum ligt vlakbij knooppunt 61 ( tussen de knooppunten 61 en 72) in Heeswijk-Dinther.

Wandelknooppuntenroute:
Het museum ligt tussen de wandelknooppunten 60 en 74 in Heeswijk-Dinther.

Bereikbaarheid voor bezoekers met een beperking:
Op het parkeerterrein van het museum, naast de ingang van het museum, ligt een zgn “invalidenparkeerplaats”. Vanaf daar verbinden verharde paden de diverse gebouwen. Het museum beschikt over ruime toiletten waaronder een invalidentoilet. Zowel museum, schob als karschob zijn gelijkvloers en nagenoeg drempelloos. Bij groepsreserveringen graag van te voren even aangeven of er zich mensen met een beperking bij de groep bevinden.