Contact – Bereikbaarheid

Het museum ligt in het buitengebied van het oostbrabantse dorpje Heeswijk  (Heeswijk-Dinther, Bernheze) . In de omgeving vind je een aantal interessante bezienswaardigheden zoals: Kasteel Heeswijk, de Abdij van Berne/ Abdijbier,  de Kilsdonkse Molen. Samen met de Meierijsche Museumboerderij vormen ze de “Heerlijkheid Heeswijk-Dinther”. Op loopafstand van het museum liggen: camping “Bij ons achter” (www.minicampingbijonsachter.nl), de kinder ontdek dierentuin “Dier en Tuinweide”,  en Hotel-Restaurant De Leijgraaf.

Reserveren, vragen en opmerken:

Daarvoor kan je bellen of mailen met ons secretariaat, tel. 0413-291172/ info@museumboerderij.nl.  Je kunt ook onderstaand formulier invullen. Alle gegevens die hier worden ingevuld, gebruiken wij uitsluitend om je van dienst te kunnen zijn. Niets wordt opgeslagen en bewaard.

 

Op reserveringen zijn de “Bezoekvoorwaarden”   van toepassing. ( lees bij “rondleidingen”).

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  Bereikbaarheid:

  Het museum is prima bereikbaar met eigen vervoer en er zijn ruime en gratis parkeer mogelijkheden, ook voor touringcars, naast het museum.

  Voor mensen met een beperking zijn er speciale parkeerplaatsen.

  Vanuit de richting ’s-Hertogenbosch of Veghel:
  Volg de N279 richting Veghel of ’s Hertogenbosch tot aan afslag Heeswijk-Dinther. Bij de rotonde, richting Heeswijk-Dinther. Bij de kerk ga je rechtsaf en vervolgens weer linksaf: Abdijstraat. Vervolg deze weg die na 400 meter overgaat in de Meerstraat. Na het bruggetje over de Leijgraaf zie je na 200 meter de Museumboerderij rechts liggen.

  Vanuit de richting Eindhoven of Nijmegen/ Arnhem:
  Volg de A50. Neem de afslag naar de N279 (Veghel/ Heeswijk-Dinther/ ’s Hertogenbosch). Volg de richting ’s Hertogenbosch. Neem de afslag Heeswijk-Dinther; zie voor vervolg hierboven….

  Fietsknooppuntenroute:
  Het museum ligt vlakbij knooppunt 61 ( tussen de knooppunten 61 en 72) in Heeswijk-Dinther.

  Wandelknooppuntenroute:
  Het museum ligt tussen de wandelknooppunten 60 en 74 in Heeswijk-Dinther.

  Bereikbaarheid voor bezoekers met een beperking:
  Op het parkeerterrein van het museum, naast de ingang van het museum, ligt een zgn “invalidenparkeerplaats”. Vanaf daar verbinden verharde paden de diverse gebouwen. Het museum beschikt over een invalidentoilet. Alle 3 gebouwen zijn gelijkvloers en nagenoeg drempelloos. Bij groepsreserveringen graag van te voren even aangeven of er zich mensen met een beperking bij de groep bevinden.