Rondleidingen

1413540165_2a6ded3de7f8513e8cfefb9f00d9b9f9ad06bb1a.JPG

Rondleidingen. ( vanwege de grote beperkingen die ons zijn opgelegd, kunnen er voorlopig GEEN groeps rondleidingen meer worden verzorgd. Indien U vragen hebt over de (on)mogelijkheden, kunt U bellen met ons secretariaat: tel.0413-291172)

Door een formulier in te vullen kun je via deze website een aanvraag verzenden om een rondleiding te reserveren. Datum en tijdstip kun je zelf opgeven. Ook kun je andere bijzonderheden vermelden zoals je bijzondere belangstelling (de constructie van oude boerderijen, landbouw, Brabantse kleding; presentatie over “boerenapostel” Pater v.d. Elzen; presentatie over de H.Cunera, regio-heilige)  en de omvang van de groep. Onze gidsen houden dan rekening met jouw speciale wensen.  Kijk voor verdere mogelijkheden ook even op de pagina’s: “Onderwijsmogelijkheden- excursies” op deze website.

Het is ook mogelijk om jezelf rond te leiden met een “rondleiding  op papier”. Die is aan de balie, na betaling van de entreeprijs, te leen.

Voor een groepsreservering, nadere afspraken  kun je ook bellen met 0413-291172. 

Op alle boekingen zijn de “Bezoekvoorwaarden”  Download bestand bezoekvoorwaardenmeierijs.pdf  van het museum van toepassing.