Route er naar toe.

Bereikbaarheid

Klik hier voor een kaart van de omgeving.

Vanuit de richting ’s-Hertogenbosch:
Neem de Maastrichtseweg – Kanaaldijk Noord (N279) richting Veghel. Volg de borden Heeswijk-Dinther. Sla op de T-splitsing Baron van de Bogaerdelaan / Hoofdstraat bij de kerk af naar rechts en vervolgens na 70 meter naar links: Abdijstraat. Vervolg deze weg die na 400 meter overgaat in de Meerstraat, een kronkelige weg. Na het bruggetje over de Leijgraaf ziet u na 200 meter de Meierijsche Museumboerderij rechts liggen.

Vanuit de richting Oss:
Neem op A59 richting Den Bosch de afslag Vinkel en houd de borden Vinkel aan. Sla in Vinkel op de Rijckevorselweg af naar rechts naar de Brugstraat. Sla na 1200 meter af naar links richting Kaathoven. Sla na 3140 meter af naar links naar de Heibloemsedijk en na 840 meter naar rechts; Meerstraat. (of volg de A59 tot aan knooppunt Paalgraven en neem afslag A50 richting Eindhoven. Zie voor vervolg hieronder)

Vanuit de richting Eindhoven of Nijmegen/ Arnhem:

Volg de A50. Neem de afslag naar de N279 (Veghel/ Heeswijk-Dinther/ ’s Hertogenbosch). Volg de richting ’s Hertogenbosch. Neem de afslag Heeswijk-Dinther. Sla op T-splitsing rechtsaf en meteen weer linksaf. Blijf de kronkelige weg steeds volgen tot u over een bruggetje komt (riviertje De Leijgraaf). Na 200 meter ligt, aan uw rechterhand , de Meierijsche Museumboerderij. Meteen voorbij het museum kunt u parkeren.

Fietsknooppuntenroute: Het museum ligt tussen de knooppunten 61 en 72 in Heeswijk-Dinther.

Wandelknooppuntenroute: Het museum ligt tussen de wandelknooppunten  60 en 74 in Heeswijk-Dinther.

Bereikbaarheid voor bezoekers met een beperking: Op het parkeerterrein van het museum, naast de ingang van het museum, ligt een zgn “invalidenparkeerplaats”. Vanaf daar verbinden verharde paden de diverse gebouwen. Het museum beschikt over ruime toiletten waaronder een invalidentoilet. Zowel museum, schob als karschob zijn gelijkvloers en nagenoeg drempelloos. Het museum heeft een rolstoel die op aanvraag gebruikt mag worden. Bij groepsreserveringen graag van te voren even aangeven of er zich mensen met een beperking bij de groep bevinden.